27. Jula 2023.

VIII Banjalučka motorijada počinje sutra!

Sve je spremno za početak VIII Banjalučke motorijade na Kastelu. Od prijepodneva očekujemo prve goste na kapiji Kastela, koji će tokom petka i subote moći doživjeti tradicionalnu atmosferu Banjalučke motorijade – dobar rock'n'roll, grmljavinu motora, adrenalin i pravo bajkersko druženje.

Moto klub ISTOK Banjaluka podsjeća da će VIII Banjalučka motorijada biti održana od 28. do 30. jula 2023. godine na Kastelu i poziva bajkere, sve Banjalučane i sve ljubitelje dobrog rock'n'rolla i dvotočkaša da se pridruže odličnoj zabavi koja nam predstoji.

Pripremljen je dinamičan program, a muzički dio programa otvoriće mlade rock'n'roll snage iz Ateljea Rock Simfonije – bend Crni Opal. Potom slijedi sad već tradicionalni, dugo očekivani koncert Rock Simfonije. Lokalni predstavnici dobrog zvuka koji će nastupati su KOB, Stringsi, i Fjužna Pruga. Cijelu priču zapečatiće fenomenalno Belo Kopče, Bijelo Dugme Tribute Band.

Kao i do sada, naši gosti moći će svjedočiti vožnji motora u buretu – Zidu Smrti, banjalučkom moto spektaklu. Takođe ćemo održati takmičenje u sporoj vožnji, testirajući vještine održavanja ravnoteže na motoru. Moto defile, vožnja do jezera Balkana i druženje na Kastelu su nešto što se ne propušta.

Cijena karte, koje će se moći kupiti na ulazu prije početka koncerata, iznosi 5KM po večeri, dok je ulaz za sve bajkere slobodan.

Za bajkere iz lokalnog okruženja, za one koji dolaze iz drugih zemalja bivše Jugoslavije, ali i iz drugih dijelova Evrope, želimo sigurno putovanje i toplu dobrodošlicu u naš grad.

Vidimo se na Kastelu!

Moto klub ISTOK Banjaluka duže od 15 godina gradi dobru reputaciju organizacijom moto događaja u Banjaluci i učešćem u brojnim humanitarnim, kulturnim i drugim lokalnim događajima. Naša misija je da kroz Banjalučku motorijadu promovišemo moto kulturu, drugarstvo, ljubav prema putovanjima, ali i da podstičemo odgovorno učešće u saobraćaju.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare