4. Septembra 2023.

Vic Edija Rame o kojem svi govore

Albanski premijer Edi Rama je na nedavno održanom forumu na Bledskom jezeru privukao pažnju vicom koji je ispričao.

On je na Bledskom strateškom forumu u Sloveniji ispričao vic o ruskom predsedniku Vladimiru Putinu pred stotinama ljudi i premijerima Hrvatske, Crne Gore, Srbije, Bugarske, Severne Makedonije, Bosne i Kosova, preneo je Blic.

Rama se, na kraju svog govora, obratio sagovornicima sa bezazlenim “Ne znam da li ste čuli da Rusija želi da ujedini svoje vremenske zone, jer imaju devet sati razlike između dva kraja zemlje”. Zatim je nastavio.

“Premijer ide kod Putina i kaže: ‘Imamo problem. Bila je moja porodica na odmoru, zvao sam ih da im poželim laku noć, ali kod njih je već bilo jutro. Zvao sam Olafa Šolca da mu čestitam rođendan, ali je rekao da će to biti sledećeg dana. Zvao sam Si Đinpinga da mu poželim Novu godinu, ali on mi je rekao da je još uvek stara godina.’ U tom trenutku Putin odgovara: ‘Da, i meni se to desilo. Pozvao sam Prigožinovu porodicu da izrazim saučešće, ali avion još nije poleteo.”

Njegov vic je ispraćen salvom smeha.

Podsetimo, Jevgenij Prigožin, šef Vagnera, proglašen je mrtvim nakon što se avion u kojem se on nalazio srušio u Tverskoj oblasti u Rusiji.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare