19. Maja 2024.

Vespa osvaja srca širom Kine

Na večeri su učestvovale zvezde azijskog sveta i institucija, uključujući generalnog konzula Italije u Šangaju, Ticijana Danđela.

Trijumfalno veče u Šangaju potvrđuje kako je Vespa, autentično globalni brend, sve omiljenija širom sveta. Posedovanje Vespe je uvek bio izbor stila, izvan mode i trendova, izraz ličnosti vlasnika.Pored novih Vespa modela, predstavljena je i potpuno nova Vespa DEC kolekcija odeće. Inspirisana fabrikom i muzejom Piaggio, ova nova kolekcija je izraz Vespa brenda u svetu životnog stila, naglašavajući najfinije detalje italijanskog stila.

Vespa je oduvek bila globalni brend, okupljajući generacije različitih kultura, a danas je, sa više od 19 miliona prodatih primeraka širom sveta od 1946. do danas, izuzetan ambasador italijanskog stila, dizajna i tehnologije. Nove Primavera i Sprint predstavljaju Vespinu najmlađu i najurbaniju dušu.Novi Vespa modeli uvode nove materijale i mukotrpnu izradu detalja kako bi se dodatno podigao globalni kvalitet završnih obrada. Nadgradnje na upravljaču i zadnjoj ploči štitnika za noge su potpuno nove, a sedište je poboljšano zahvaljujući upotrebi novih obloga. Nova instrument tabla i potpuno LED osvetljenje još jednom demonstriraju Vespino neosporno tehnološko liderstvo.Motomagazin.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare