30. Marta 2023.

Vesna Čipčić je jako uspješna glumica, a evo čime je u mladosti željela da se bavi

Pored toga što je sjajna glumica, Vesna Čipčić pre nekoliko dana u Beogradskom dramskom pozorištu, imala je i svoju prvu samostalnu izložbu.

– Dosta sam ja od svih tu tajnu. Počela sam da slikam pre 35 godina, falilo mi je nešto iznad Anjinog kreveca, nešto što će da bude radosno i veselo, svaki put kada je vidim. Imala sam utisak da će i ona biti veselija, kada bude znala da je to iznad njenog kreveta. Nisam našla ništa veselije i onda sam sebi rekla, pa što ja to ne bih nacrtala. Interesantno je to, da sam ja pre toga htela da sašijem sebi jedan klovnovski kostim – kaže naša popularna glumica u emisiji „Kec na jedanaest“ na televiziji K1  i otkriva da je tokom gimnazijskih dana, uporedo išla i na krojački kurs.

– Tražila sam od Milanke Buce Berberović, da mi da neke skice kako da sašijem taj kostim, jer sam u Gimnaziju išla pre podne, po podne na krojački kurs, pa sam savladala tu veštinu. Imala sam dogovor sa tatom, da će mi kupiti mašinu za šivenje, ako završim kurs.

Vesna ističe da joj je u to vreme bilo jako malo vremena za sve što je htela da ostvari, a šivenje je toliko volela, da je za materijale putovala u Trst.

– Šivenje mi je išlo, baš sam bila dobra u tome. Ne znam koja moja drugarica nije imala sašivene pantalone od mene. Znala sam da ujutru odem u Trst, po materijal, popodne i uveče obučem. To mi je baš bilo zadovoljstvo – zaključila je legendarna glumica u emisiji „Kec na jedanaest“.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare