10. Januara 2023.

Verica Rakočević ima 74 godina i izgleda fenomenalno

Verica Rakočević, koja ima 74 godine, na svom Instagramu redovno dijeli fotografije iz svakodnevice i mnogi kada saznaju koliko ima godina ostanu u šoku.

https://www.instagram.com/p/CnA33JpK2hr/?utm_source=ig_web_copy_link

Iako bi mnogi ženu od 74 godine zamislili kao staricu, Verica izgleda božanstveno i mladoliko.

https://www.instagram.com/p/CiGwxrSqznz/?utm_source=ig_web_copy_link

Jedne prilike govorila je i o tome kako prihvata starenje.

– Nikad nisam bila opterećena izgledom zbog izgleda, ja sam opterećena snagom zbog godina. Kad dođete do toga da imate 74 godine i nagi stanete ispred ogledala, važno je da mogu da kažem sebi: ‘Ok, mene ne boli ni kuk ni koljeno, trčim, ustajem u šest, radim do mraka, mirišem ruzmarin jer sam čula da pojačava memoriju…, rekla je Verica u podcastu “Snaga uma” na portalu Nova.rs.

Dodala je da se osjeća zadovoljno.

– Uradim sto sklekova dnevno. To što sve nije na onom mjestu na kom je bilo prije 20 ili 30 godina? Pa to su godine, ispričala je.

https://www.instagram.com/p/ChpW35QNagq/?utm_source=ig_web_copy_link

Međutim, kao i većina žena, pomalo strahuje od starosti.

– Apsolutno se ne radujem borama. Ne mislim da je svaka bora lijepa, jer me podsjeća na nešto. Bilo bi divno da sam sve ovo preživjela, ali da ne moram sada da pitam vašu kolegicu da mi kaže da li sam negdje promašila, pošto sam se šminkala sama, a ne vidim dok ne stavim naočale. Divim se tim ženama koje se raduju svakoj svojoj bori, ja se ne radujem, jer mi je svaka bora korak ka kraju. Jedna godina pa još jedna bora… Bilo bi divno kada bismo mogli sa snagom 40-godišnjaka da živimo koliko hoćemo, navela je.

https://www.instagram.com/p/CguDadUtb5g/?utm_source=ig_web_copy_link

Azra.ba

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare