10. Jula 2023.

Veliko otvaranje „Banjalučkog ljeta“ u srijedu: Pridružite se od 17.00 časova na novouređenoj plaži „Vrućica“

Otvaranjem novouređene plaže “Vrućica”, u srijedu 12. jula počinje ovogodišnje “Banjalučko ljeto”.

Vrijedne nagrade, koje je obezbijedio Grad i kompanija „Malbašić“, sjajan muzički program, kokteli u prelijepom ambijentu pored Vrbasa očekuju sve posjetioce na velikom otvaranju u 17.00 časova.

-Otvarajući plažu “Vrućicu”, koja je u potpuno novom ruhu, na najljepši način otvaramo „Banjalučko ljeto“. Svi su pozvani da u srijedu od 17.00 časova dođu i da zajedno uživamo uz Vrbas, jer upravo nam je cilj da sugrađane vratimo Vrbasu – kazala je Milada Šukalo, koja je u ime Grada koordinator ovog projekta.

I ovogodišnja manifestacija, kako je istakla – ponudiće različite vidove sportsko-rekreativnih i zabavnih sadržaja za sve generacije naših sugrađana koji ovog ljeta odluče da ostanu u gradu.

-Organozovali smo više aktivnosti koje su fokusirane na dešavanja pored Vrbasa, te u parkovima „Mladen Stojanović“ i „Petar Kočić“ gdje će biti organizovani besplatni treninzi aerobika, plesa i joge. Kroz naše kalendare kulturnih i turističkih manifestacija podržavamo preko 30 različitih koncertnih aktivnosti, tako da će i ove godine Banja Luka biti centar regije jer nam dolaze navjeće muzičke zvijezde – navela je Šukalo.

Više aktivnosti biće i na plaži u Srpskim Toplicama, koja je prošlo ljeto uređena, ali i na krovu Doma omladine u okviru „Vrh scene“.

-Dakle, za sve sugrađane i posjetioce tokom cijelog ljeta u našem gradu biće zanimljivih sadržaja – zaključila je Šukalo.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare