24. Maja 2023.

Veliki povratak: Animirani sitkom se vraća na male ekrane nakon 10 godina

Animirani sitkom je u 2022. godini obnovljen za dve nove sezone, a 2023. izlazi jedanaesta sezona koja će imati 10 epizoda. Serija će biti dostupna na striming servisima Hulu i Disney +, prenosi Collider.

Futurama je animirana serija za odrasle koja prati Filipa Fraja, 25-godišnjeg dostavljača pice koji na Novu godinu 1999. godine biva kriogenički zamrznut i budi se 1.000 godina kasnije. Fraj postaje radnik kompanije za prevoz Planet Express, u kojoj pronađe nove prijatelje s kojima doživljava brojne avanture.

Futuramu su stvorili Met Grejning, tvorac Simpsona, i Dejvid Koen, a prva epizoda je izašla 1999. godine.

Serija je kroz godine stekla milione fanova zbog originalnog humora, a osvojila je čak šest Emija i dve nagrade Američkog saveza scenarista.

Originalna postava Futurame ponovo se vraća kako bi pozajmila glasove likovima, a uključuje Bilija Vesta kao Fraja, profesora Farnsvorta, Zapa Brenigena i Zojdberga, Kejti Sagal kao Lilu, Tres Meknil kao Mamu, Loren Tom kao Ejmi Vong, Fila Lamara kao Hermesa Konrada, Morisa Lamarš kao Kifa i Dejvida Hermana kao Skrafija.

Džon Dimađo, glas robota Bendera, nije hteo da se vrati zbog spora oko plate jer je smatrao da cela glumačka ekipa zaslužuje bolju platu za svoj posao. Nakon opsežnih pregovora, konačno je postignut dogovor i glumac je potvrdio da će dati glas Benderu i u novim sezonama.

Takođe je otkriveno da je pokojni reper Kulio, koji je preminuo prošlog septembra, ponovio svoju ulogu kao Kvanzabot i snimio nove dijaloge i muziku za novu sezonu nekoliko nedelja pre smrti.

Nova sezona Futurame biće dostupna na striming servisima Disney+ i Hulu od 24. jula. Sezona će imati 10 epizoda, koje će trajati 10 minuta, a izlaziće svakog ponedeljka.

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare