Vatrogasci fotografisali donji veš nastradalih žena: Otkrila ih koleginica - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Vatrogasci fotografisali donji veš nastradalih žena: Otkrila ih koleginica

Vatrogaskinja iz Velike Britanije otkrila je kako su njene kolege na intervencijama fotografisale mrtva tela i žene u donjem vešu pa su se kasnije tome podsmevali u WhatsApp grupi.

Britanski vatrogasci našli su se pod lavinom kritika nakon što je otkriveno da su fotografirali tela žena nastradala u automobilskim nesrećama i komentirsali njihovo donje rublje.

Aferu je otkrila njihova koleginica vatrogaskinja, koja je bila zgrožena fotografijama koje su se delile u internoj WhatsApp grupi.

“Postoje eksplicitne slike, fotografije nesreća, ponekad čak možete videti mrtvo telo u nesreći”, opisala je vatrogaskinja ponižavajuće slike i komentare koje su vatrogasci delili i dodala kako su “komentarisali kakav donji veš žene nose u saobraćajnoj nesreći”.

“Izvlačenje mrtve osobe bi trebalo da vas rastuži, a ne da vas natera da ga fotografirate, samo da biste se kasnije šalili s tim, jer je to nečija voljena osoba, nečija porodica”, rekla je, zgrožena postupcima kolega.

O incidentu u vatrogasnoj službi obaveštena je i policija, a glavni čelnik Vatrogasne i spasilačke službe Dorseta Ben Ansel rekao je kako je pokrenuta interna istraga.

Danas objavljeno

Žizel Bundšen prvi put javno progovorila o ovoj temi- ”Nije sve tako crno i belo”

Zeljka

Kako se njeguju AFRIČKE LJUBIČICE: Jedan korak posebno važan kako bi biljka cvjetala cijele godine

Zeljka

Ni crno tržište im nije bilo strano, samo da napune muzej – Metropoliten

Zeljka

Ostavite komentar