27. Jula 2023.

Valve potencijalno priprema Half-Life najavu na Gamescom 2023

Fanovi Half-Life franšize, evo nečega za vas danas. Čini se da je zvanična mobilna aplikacija za Gamescom 2023 možda procurila nadolazeću najavu Half-Life-a.

Prema aplikaciji, Valve će biti prisutan na Gamescom-u 2023. Ne samo to, već aplikacija sadrži oznaku Half-Life, što sugeriše novu HL najavu.

Sada bih snažno preporučio da umanjite svoja očekivanja. Ovo verovatno neće biti Half-Life 3 (u ovom trenutku, ne očekujem da će Valve ikada razviti). Dakle, ne počinjite sa “Half-Life 3 potvrđen” memovima.

U svakom slučaju, ako bih morao da pogađam, rekao bih da bi to mogao biti port Half-Life: Alyx na PSVR2. To ili Valve može najaviti nastavak za Alyx. Postoje i izveštaji da Valve radi na multiplayer igri koja se zasniva na Half-Life univerzumu.

Na kraju, ispod možete pronaći sliku iz aplikacije Gamescom 2023. Ona potvrđuje prisustvo kompaije Valve na ovom predstojećem igračkom događaju. Ipak, kao što sam već rekao, trebalo bi da držite svoja očekivanja pod kontrolom. Biće zanimljivo videti šta Valve priprema kao najavu, a Play! će biti tamo da to uživo isprati.

Play.co.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare