20. Februara 2024.

Valterova posljednja želja ispunjena, ovde se premještaju njegovi posmrtni ostaci iz Aleje

Posljednja želja Bate Živojinovića biće ispunjena, ovo su detalji

Želja Bate Živojinovića da počiva pored supruge Lule konačno će biti ispunjena. Naime, posmrtni ostaci legendarnog glumca će do 1. maja biti premešteni iz Aleje zaslužnih građana u Koraćicu.

 

Da je ovo zaista bila želja Bate Živojinovića potvrdio je glumčev sin Miljko koji je pokrenuo proceduru i otkrio detalje koje je do sada malo ko znao. 

– Mi smo još 2020. godine dobili sve potpise i saglasnost da Batini posmrtni ostaci budu premešteni, međutim, tada je počela korona i sve je stopirano.

Posle toga otkriveno je da upravo kroz parcelu gde bi on trebalo da bude premešten prolazi vodovodna cev koju su iz vodovoda, potom, premestili.

Zatim smo čekali da prođe neko vreme kako bi se ta zemlja slegla i sada je sve rešeno, te možemo krenuti u proceduru premeštanja posmrtnih ostataka mog oca.

Plan je da to bude urađeno do 1. maja, a koji će to tačno datum biti bićete obavešteni. Ja sada idem u Aranđelovac, naručio sam beli mermer, tako da će i nadgrobna ploča biti spremna.

– Kada dođe taj dan, po našim starim verskim i tradicionalnim običajima biće održano opelo i sve što ide zatim. Svi članovi naše porodice prisustvovaće tom danu, kao i svi bliski ljudi koji to budu želeli.

 

– Bata će konačno počivati pored Lule, kao što su želeli – otkrio je Batin sin za “Informer”. 

Gloria.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare