15. Maja 2024.

Užas u Draču: Otac uzeo dvoje djece kao taoce, pa počeo da puca iz kalašnjikova, poznati i novi detalji

Prava drama odigrala se tokom noći u Draču gde je muškarac (40) uzeo svoje dvoje dece stare 6 i 11 godina kao taoce i počeo da puca iz kalašnjikova.

Prava drama odigrala se tokom noći u Draču gde je muškarac (40) uzeo svoje dvoje dece stare 6 i 11 godina kao taoce i počeo da puca iz kalašnjikova.

Brojne policijske ekipe su ubrzo stigle na lice mesta, a nakon višečasovnih pregovora, policija je jutros uspela da spase decu i da uhapsi osumnjičenog.

Sve je počelo noćas oko 2.20 časova, kada su uznemirene komšije pozvale policiju i rekli da neko puca unutar zgrade.

Prilikom provere na licu mesta ustanovljeno je da se pucnjava odvija u iznajmljenom stanju. Ustanovljeno je da je Aleks, koji živi u Ležu, iznajmio stan na sedam dana i da je tu doveo svoje dvoje maloletne dece.

Policija je više puta pozivala Aleksa da pusti decu i da se preda, što je on odbijao i pucao je iz kalašnjikova kroz prozor.

Prilikom upada u stan policija je pronašla kalašnjikov, veću količinu municije kao i 18 čaura.

Prema navodima policije, deca su spasena i nisu povređena.

Aleks Marku (40) koji je noćas u Draču satima držao svoje dvoje maloletne dece kao taoce, dok je u stanu pucao iz kalašnjikova navodno je rekao “kako je uzeo decu da bi ih zaštitio”.

Prvi rezultati istrage pokazuju da je decu uzeo kao taoce dok je bio pod uticajem narkotika, ali se čekaju rezultati ispitivanja, a policija i dalje istražuje šta je bio motiv za ovako dramatičan čin.

U ovom trenutku nije poznato da li uhapšeni otac ima psihičke probleme i kakvo je stanje u porodici.

Policija je odmah otpočele pregovore sa njim, ali je Aleks odbijao da spusti oružje i preda decu. U samom stanu i sa terase je ispalio više hitaca.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare