19. Septembra 2023.

Užas u Čikagu: Ubijeni roditelji i dvoje djece 

Policija je u kući na području Čikaga pronašla dvoje roditelja i dvoje dece koji su smrtno stradali.

U nedelju uveče, član porodice je alarmirao policiju i zamolio ih da provere porodicu jer se jedna od žrtava tog dana nije pojavila na poslu, rekao je zamenik načelnika policijske uprave u Romeovilu, Kris Bern.

“Ne verujemo da je počinilac trenutno među žrtvama. Ne radi se o ubistvu i samoubistvu. Pronašli smo tri psa u kući, oni su takođe upucani i ubijeni”, rekao je Bern juče na konferenciji za novinare, a prenosi NBC News.

“Roditelji su identifikovani kao Alberto Rolon i Zoralda Bartolomei. Još nije poznato da li su bili u braku, ali su roditelji dvoje dece koja su upucana. Poznat je i identitet maloletnika, ali zbog osetljivosti prirode istrage, ne možemo da objavimo njihovu starost i pol”, dodao je on.

“Jedna od žrtava nije se pojavila na poslu u nedelju u 6 sati ujutro i nije odgovarala na telefonske pozive tokom dana, što je izazvalo zabrinutost članova porodice”, saopštila je policija.

Tela su otkrivena u nedelju uveče. Detektivi veruju da se pucnjava dogodila između 21 sat u subotu i 5 ujutru u nedelju. Motiv još nije poznat.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare