30. Maja 2024.

Uz Game Pass potvrdu, Call of Duty: Black Ops 6 dobio novi trejler

Očekivali smo da će ovogodišnji Call of Duty biti dostupan na Game Passu od prvog dana, ali Microsoft to još nije bio zvanično nije potvrdio. Mislimo da su možda planirali takvu najavu za nadolazeći Xbox Games Showcase, ali ispostavilo se da su želeli da ranije obaveste javnost, uz novi trejler za igru.

Danas, u iznenađujućem ažuriranju, Xbox je objavio novi trejler za Black Ops 6, na koji su mnogi nedavni teasersi ukazivali. “The Truth Lies” je citat koji je korišćen u viralnoj marketinškoj kampanji u poslednjih nekoliko nedelja. To je takođe naslov za live-action trejler igre, koji možete pogledati ispod:

Gameplay za Call of Duty: Black Ops 6 će biti prikazan tokom sat vremena dugog predstavljanja odmah nakon Xbox Games Showcase 9. juna. Igra trenutno nema zvaničan datum izlaska, ali su nedavne glasine sugerisale da će se pojaviti poslednje nedelje oktobra.

Pored ovog novog trejlera, Microsoft je takođe potvrdio da će Black Ops 6 zaista doći na Game Pass za konzolu i PC prvog dana. Kako će ovo uticati na prodaju igre još uvek ostaje da se vidi. Microsoft će morati da osigura da Black Ops 6 donese značajan porast pretplatnika kako bi ova strategija bila održiva u budućnosti, dok će uspeh ove strategije definisati Microsoftove poslovne poteze dok se priprema za sledeću generaciju Xboxa.

Play.co.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare