Usvojena kćerka Vlade Divca pomaže usvojenima - BIGportal.ba
Ex Yu

Usvojena kćerka Vlade Divca pomaže usvojenima

Proslavljeni košarkaš Vlade Divac i njegova supruga ponosni su roditelji troje djece-Petre, Matije i Luke. Naime, najstariju ćerku Petru su usvojili kada je bila šestomjesečna beba.

Prije nekoliko godina Petra Divac otvorila je blog, gdje piše o sebi, svojoj porodici, o tome da je usvojena, školovanju kao i o tome kako izgleda svijet iz njene perspektive.

“Ja sam Petra Divac i ja sam usvojena! Odlučila sam da pokrenem projekat ‘Usvojeni za usvojene’, zato što znam i na svojoj koži sam osetila različite probleme sa kojima se suočavamo mi koji smo usvojeni. Ako ste usvojeni i želite sa nama da podelite probleme sa kojima se vi suočavate ili prosto želite da vas neko čuje i razume, molim vas, pridružite se našoj grupi da u atmosferi podrške razmenimo iskustva! Nikada nije kasno za tražiti pomoć”, napisala je Petra na svom Instagram profilu.

Usvojena kćerka Vlade Divca pomaže usvojenima

“Jedino nas mogu razumeti samo oni koji su osetili isti bol. Podrška takve vrste, kada je neko u stanju da vas stvarno čuje i razume, je sama po sebi isceljujuća. Godine nisu važne, osećaj koji nosimo u sebi i zajedničko iskustvo je ono što nas povezuje. Zato vas sve pozivamo da se prijavite u grupu podrške- ‘Petra Divac usvojeni za usvojene'”, – piše u opisu videa koji je na svoj Instargam profil postavila Ana Divac, Petrina majka, prenosi Pink.

Nezavisne.

Danas objavljeno

Rada Manojlović progovorila o odnosu sa sestrom

Zeljka

Sloba i Jelena provode vikend sa djecom daleko od očiju javnosti

Zeljka

“Publika me pamti po “Srećnim ljudima”, a ja od te uloge nisam ništa zaradio”

Zeljka

Ostavite komentar