5. Septembra 2023.

Uskoro stiže Aprilia RS 457

Aprilia privlači dosta pažnje novim tizerom. Da, novi sportski motocikl je na putu, i dok tizer pruža samo uvid u to, dovoljno je da nam ubrza puls.

Prema dostupnim informacijama, novi model će ugledati svetlost dana 7. septembra, a veruje se da je u pitanju novi RS 457. To je potvrđeno novom prijavom za zaštitu intelektualne svojine dostavljenom u julu.

Ono što je jasno je da ovo nije bilo koji motocikl. Čini se da je Aprilia spremna da uvede manji pandan hvaljenom RS 660, stvarajući konkurenta dobro poznatim modelima kao što su KTM RC 390, Yamaha YZF-R3 i Kawasaki Ninja 400.

Šta znamo do sada?

Vizuelno, motocikl pokazuje svoju pripadnost. Prednja strana prikazuje elemente koji podsećaju na RS 660 i RSV4, posebno sa upečatljivom crno-crvenom temom. Ipak, to nije tačan klon. Pažljiviji pogled otkriva nešto ravniji rezervoar za gorivo i dizajn sedišta koji se može pohvaliti jasnom krivinom. Dizajn repa izgleda modernije, uklanjajući neke od oštrih uglova koji se vide na većim modelima.Ali šta je s nekonvencionalnim imenom, RS 457? Većina brendova se često odlučuje za zaokružene brojeve za svoje modele. Međutim, Aprilia je odstupila od norme. Fanovi su prvi put osetili dašak ovoga kada su uočili broj “457” u nazivima fajlova fotografije na tizeru na sajtu Aprilije.

Pravi nagoveštaj je došao u obliku prijave zaštitnog znaka od strane kompanije Piaggio u Italiji za logo RS 457.

Iako tizer možda neće preneti sve stvari, očigledno je da se Aprilia sprema da predstavi novi dragulj u svojoj liniji. A ako je istorija brenda nešto po čemu treba suditi, RS 457 bi mogao biti dašak svežine koji su ljubitelji dva točka odavno čekali.

Motomagazin.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare