Uskoro sjednica Skupštine o KiM, učestvovaće i Vučić - BIGportal.ba
Region Vijesti

Uskoro sjednica Skupštine o KiM, učestvovaće i Vučić

Predsjednik Skupštine Srbije Vladimir Orlić izjavio je da će sjednica Skupštine o Kosovu i Metohiji biti održana uskoro, verovatno u narednih desetak dana. Tanjugu je u Predsedništvu Srbije rečeno da će Aleksandar Vučić prisustvovati toj sjednici.

Vladimir Orlić je rekao da se predsednik Vučić uvek odazivao na pozive za prisustvo sednicama Skupštine i odgovarao na sva pitanja.Orlić: Uskoro sednica o KiM, biće pozvan Vučić

Orlić: Uskoro sednica o KiM, biće pozvan Vučić

“Predsednik Srbije Aleksandar Vučić će biti pozvan, naravno, a poznato je da se on svakom pozivu skupštine uvek odazivao, govorio otvoreno o svemu i odgovorao na sva pitanja i primedbe”, rekao je Orlić.

Naveo je da će se videti da li će na sednicu da dođu i oni koji na sve imaju primedbe.

“Videćemo da li će na sednicu uopšte da dođu ili kao i obično samo na kratko da svrate do sale, kad je njihov red za kameru ovi što na sve imaju primedbe i nikakve ozbiljne konsultacije na temu KiM ih očigledno ne zanimaju”, napomenuo je Orlić.

Vučić je sinoć rekao da će u narednim danima pozvati sve predstavnike poslaničkih grupa kako bi ih upoznao sa detaljima evropskog plana o KiM, kao i da će se tražiti značajnija uloga parlamenta i Vlade.

RTS.

Danas objavljeno

Prevrnuo se čamac sa migrantima

Vanja A

“Bjelorusija je nuklearni taoc”

Vanja A

Tramp na predizbornom skupu: “Ja sam najnedužniji čovjek u istoriji Amerike”

Vanja A

Ostavite komentar