5. Juna 2023.

Ural predstavio svoj novi osnovni model

Godinama je ovaj model nižih specifikacije bio u senci svog većeg, sposobnijeg, popularnijeg motocikl Gear Up.

Prelazak na jedan proizvodni motocikl – umesto jednog veoma popularnog i jednog koji se slabije prodaje, je zakomplikovao proces, ali je imao smisla iz brojnih razloga. Međutim, ostavio je rupu u Uralovoj liniji, koju je kompanija sada popunila takoreći, novim Gear Up Base modelom.

Base je Gear Up u svom najčistijem obliku. To je ogoljeni motocikl bez gluposti koji zadržava sve neophodne karakteristike Gear Up-a, uključujući robusni sistem pogona na dva točka, ali uklanja svu dodatnu opremu koja je uključena u standardni model. Nestali su dodatna svetla, branici, rezervna guma, nosač za težak prtljag i stepenasto sedište. Dobijate klupu, osnovnu opremu i to je to.

Pored jednostavnog osnovnog modela, Ural zamišlja Base kao neku vrstu prazne ploče na kojoj vlasnici Urala mogu da se izraze koristeći široku kolekciju dodatne opreme.

Sada, očigledno, prilagođavanje motocikla potrebama vozača nije ništa novo, a nije ni novo za Ural. Sada, imati namensku platformu za prilagođavanje sopstvenog Ural modela je nešto drugo i nema sumnje da će ljubitelji ovog brenda to prihvatiti.

Motomagazin.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare