17. Augusta 2023.

Umalo izgubila ruku… Ema Bregović doživjela nezgodu, bez podrške roditelja ne bi uspjela

Muzičar Goran Bregović više od tri decenije uživa u skladnom braku sa nekadašnjom manekenkom D

ženanom koja mu je podarila tri predivne ćerke – EmuLulu i Unu

Lepa Ema veoma je uspešna u svom poslu, imala je nekoliko samostalnih izložbi koje njena majka nije propuštala, a izjava koju je tom prilikom dala se i danas prepričava.

‒ Ma, kakva lepotica! Ja sam starica. Ali, možete da me pitate kako se osećam kao majka čija je ćerka umetnica – izjavila je Dženana pre nekoliko godina, kada je posetila ćerkinu izložbu u Beogradu.

Ćerka Gorana Bregovića je 2021. godine u prostoru nekadašnjeg bioskopa ‘‘Balkan‘‘ imala izložbu pod nazivom ‘‘Don‘t Worry‘‘, a potom se izbor njenih dela našao na izložbi ‘‘Ovde i Tamo‘‘ u Kragujevcu.

Emino prezime daleko je poznato, a ona ističe da joj ne smeta kada je povezuju sa slavnim ocem, ali da se, bez obzira na sve, trudi da izgradi svoj put. 

– Specifičnost mog slučaja je, što se ja ne bavim istom umetošću kao Goran. Trudim se da gradim svoj put.

Moj teret je više u tome da dokažem da ono što radim vredi, da dokažem da zaslužujem da imam izložbe i da želim da budem na našoj kuturnoj sceni.

Moje prezime je samo prezime, a ne nešto što bi trebalo da me lansira bez nekog truda i osnova. 

Ja stvarno mnogo radim i svojim radom želim da se dokažem na našoj kulturnoj sceni – rekla je jednom prilikom Ema za portal Nova.

Koliko je posvećena poslu svedoči činjenica da je jednom umalo izgubila ruku

– Dok sam studirala u Školi lepih umetnosti doživela sam vrlo dramatičnu nezgodu, strug mi je ukao rukav. Malo je falilo da izgubim ruku. 

Danas ne radim sama, okružena sam stručnim ljudima. Puno toga imam još da naučim, a za sada strug gledam izdaleka.

Roditelji su me uvek podržavali u mojim odlukama, mada mislim da ništa od onoga što sam želela za njih nije bilo iznenađujuće – otkrila je Ema za magazin “Hello“.

Gloria.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare