20. Februara 2023.

Uhapšeni u akciji “Market” predati Tužilaštvu BiH

Njih su transportovali policijski službenici MUP-a Republike Srpske, a iz Tužilaštva BiH je navedeno da će osumnjičeni biti ispitani u zakonskom roku, nakon čega će postupajući tužilac donijeti odluku o prijedlogu za pritvor.

Akcija “Market” realizovana je u saradnji Uprave za organizovani i teški kriminal MUP-a Republike Srpske i Tužilaštva BiH u procesu otkrivanja i identifikovanja pripadnika struktura narko-kriminala u BiH i borbi protiv krijumčarenja većih količina teških opojnih droga.

Osumnjičeni se terete da su kao organizovana kriminalna grupa vršili krijumčarenje i prodaju droge na području Banjaluke i drugih mjesta.

Podsjećamo, Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske juče su u okviru akcije “Market” lišili slobode šest lica na području Banjaluke, saopšteno je iz MUP-a Srpske. Oni su uhapšeni juče ujutro prilikom primpredaje droge, a policija je tom prilikom oduzela oko kilogram kokaina, veću količinu novca i pištolj.

Uhapšeni su Boris Grujić, Igor Zarić, Damjan Tepić i Aleksandar Lapčević iz Banjaluke, Slaven Radinković iz Laktaša i Јovan Šuman iz Prnjavora.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare