14. Februara 2023.

Uhapšena tri lica zbog pucanja iz automatske puške

Uhapšena su lica čiji su inicijali L.Š, A.K. i B.Ј.

Policiji je juče prijavljeno da nepoznato lice ili više njih puca iz vatrenog oružja pojedinačnom i rafalnom paljbom u bijeljinskom naseljenom mjestu Puhare. Na licu mjesta policija je uočila automobil i tri nepoznata lica, od kojih je jedno imalo automatsku pušku.

Na naređenje policijskih službenika da odbace oružje oglušili su se i dali u bijeg, prilikom čega su od sebe odbacili određenu količinu narkotičkih sredstava i automatsku pušku.

Intervencijom policije navedena lica su uhapšena, a pronađena je automatska puška sa okvirom iz koje se, najvjerovatnije, pucalo.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda u Bijeljini izvršen je i pretres stana i drugih prostorija koje koriste uhapšena lica i tom prilikom je pronađena i oduzeta određena količina marihuane, spida, ručna bomba, medicinska droga, drobilice, novac, kao i više predmeta sa tragovima droge na sebi.

O svemu navedenom obavješten je tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini.

Policija će danas uhapšena lica, uz izvještaj o počinjenim krivičnim djelima neovlaštena proizvodnja i promet droge, nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija i izazivanje opšte opasnosti, predati u nadležnost i na dalje postupanje Okružnom javnom tužilaštvu u Bijeljini.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare