12. Maja 2023.

Ugradio skrivenu kameru u kupatilu na kruzeru: Snimio 150 ljudi, uključujući i maloletnike

Čovek optužen za postavljanje skrivene kamere identifikovan je kao Džeremi Frojas. Kameru je postavio tokom sedmodnevnog krstarenja na brodu “Harmony of the Seas” koji je isplovilo iz Majamija 29. aprila, objavio je Business Insider.

Frojas je kameru sa WiFi mrežom u javno kupatilo postavio drugog dana krstarenja. Mali crni uređaj navodno je bio skriven iznad vrata kupatila gde je zbog popravka uklonjen deo zida.

Jedan od putnika primetio je kameru 1. maja i prijavio je obezbeđenju Royal Caribbeana koji su je zatim uklonili. Osoblje osiguranja pronašlo je sate snimaka više od 150 ljudi, uključujući i oko 40 maloletnika.

Frojas je optužen za video-voajerizam i posedovanje materijala za iskorišćavanje dece. FBI pokušava da identifikuje žrtve, prenosi Money Control.

– Incident je odmah prijavljen lokalnoj i saveznoj policiji, a vlasti su osumnjičenog gosta uklonile sa broda radi dalje istrage. Budući da je ovo aktivan slučaj, trenutno nismo u mogućnosti da podelimo više detalja – stoji u saopštenju Royal Caribbean-a.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare