23. Maja 2024.

Učenik pretučen bejzbol palicama ispred banjalučke škole

Trojica nasilnika sa fantomkama na glavi pretukla su danas maloljetnika ispred Osnovne škole “Vuk Karadžić” u banjalučkom naselju Borik.

Ovo saznaje portal “Srpskainfo”, a kako su ispričali roditelji nekih od učenika ove škole, sve se desilo u poslijepodnevnim časovima i to pred očima djece koja su u tom trenutku završila nastavu i krenula kućama.

Očevici tvrde da je napadnuti dječak navodno učenik devetog razreda ove škole i da je u besvjesnom stanju prevezen kolima hitne pomoći u bolnicu.

Roditelji su u panici, kao i učenici koji su sve to gledali.

“Izašli smo iz škole i vidjeli kako tri osobe sa fantomkama na glavi na parkingu pored Osnovne škole ‘Vuk Karadžić’ tuku bejzbol palicama jednog dječaka. Tukli su ga brutalno po cijelom tijelu. Dječak je krvario. Došla je hitna pomoć i odvezla ga u besvjesnom stanju”,  ispričao je jedan od maloljetnika koji je sve to gledao.

Očevici su ispričali za “Srpskainfo” da je uskoro došla i policija koja je uzimala izjave od očevidaca koje je tamo zatekla.

U Policijskoj upravi Banjaluka večeras ovaj portal navodi da nije uspio da provjeri ove informacije, kao ni u školi.

“Mondo” saznaje da je mogući motiv za napad “navijačka pripadnost”, a iz Univerzitetsko-kliničkog centra RS im je rečeno da će dostaviti informacije nakon što izvrše sve provjere.

nezavisne.com

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare
Ratko
Ratko
1 mjesec prije

Važno je da nam je grad, cijeli grad ukrašen porukama vezanim za fudbalski klub, važno je da njihovi “navijači” divljaju gradom, ipak ovaj naš grad nema ništa važnije, ništa vrijednije da se ponosi time!