13. Marta 2023.

U ubistvu Eskobara umiješana dvojica madića iz BiH!?

Kako smo ranije objavili, u četvrtak, dan pre nego što je ubijen Ranko Radošević zvani Eskobar, dve osobe su se interesovale da kupe automobil od njega. Kako se sumnja, u pitanju su dvojica državljana BiH.

Prema našim saznanjima, navodni kupci su bili na Radoševićevom placu gde su rekli da žele da kupe jedan automobil.

– Cenkali su se i uspeli su da spuste cenu sa 30.000 evra na 28.000 – kaže izvor “Blica”.

Kako saznajemo, Radošević je dogovorio sa kupcima da dođu dan kasnije u 11 sati na pumpu i ponesu novac kako bi obavili kuprodaju.

Međutim, umesto kupaca, došle su ubice.

Podsetimo, Stefan Z. (28), Luka V. (25) i maloletnica (17) uhapšeni su juče zbog sumnje da su učestvovali 9. marta u likvidaciji Ranka Radoševića zvanog Eskobar u jednom kafiću u Rušnju.

– Naredbom o sprovođenju istrage Stefanu Z. i Luki V. na teret se stavlja da su 9. marta 2023. godine oko 11:05 sati na podmukao način lišili života R.R, koji je usled zadobijenih povreda preminuo u 11:32 časova i pri tome su sa umišljajem doveli u opasnost život tri gosta u kafiću. Noseći hirurške maske preko lica, obojica su, kako se sumnja, kada su ugledali oštećenog na parkingu benzinske stanice, izvadili pištolje i ispalili su više projektila u njega dok je stajao ispred ulaza u kafić. R.R. je pobegao u kafić, a za njim je ušao osumnjičeni Stefan Z. i ispalio mu nekoliko projektila u leđa, usled čega je oštećeni pao na pod. Stefan Z. mu je potom prišao i iz neposredne blizine mu ispalio još jedan projektil u glavu. Takon toga su obojica osumnjičenih pobegli sa lica mesta automobilom marle “Golf 4”, koje su u naselju Petlovo brdo zapalili, a potom se odvezli u ranije iznajmljeni stan na Novom Beogradu. Sumnja se da su drugo dvoje osumnjičenih Stefanu L. i Luki V. stvorili uslove za izvršenje krivičnog dela – kažu za “Blic” u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Njih troje je policija prejuče zatekla u štek stanu na Novom Beogradu.

Stan se, prema saznanjima “Blica” nalazio u prizemlju zgrade, a zgrada i okolina nisu pokriveni kamera. Pretpostavlja se da su izabrali takvu lokaciju kako ne bi bili primećeni, ali i kako bi iz stana u prizmelju mogli lakše da pobegnu.

Kako je “Blic” objavio ekskluzivan snimak sprovođenja, na njemu su se videla dva uhapšena mladića u sportskoj odeći od kojih je jedan vidno šepao. Drugi je izveden u roze papučana koje su mu nekoliko brojeva manje, što sugeriše da je policija upala u štek stan na prepad i zatekla nepripremljene ubice.

(Blic) Foto: Foto: OLIVER BUNIĆ/RINGIER

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare