"U poslednje vrijeme ČESTO PLAČEM": Ana Sević emotivna - BIGportal.ba
Ex Yu

“U poslednje vrijeme ČESTO PLAČEM”: Ana Sević emotivna

Pevačica Ana Sević proslavila je sa suprugom prvi rođendan sina Simeona, a tom prilikom okupile su se brojne kolege i dugogodišnji prijatelji

Pevačici Ani Sević, ovo je drugo dete sa Danielom, budući da su 2020. godine dobili i ćerku Senu, dok iz braka sa Darkom Lazićem ima ćerku Lorenu. Na slavlje su pristigle Anine brojne kolege.

Među njima su bili Milan Dinčić Dinča sa suprugom, Mirza Selimović, Jelena Kostov, Nikolina i Saša Kapor i drugi.

Ana je za ovu posebnu priliku, odabrala kratku belu haljinu sa čipkom i biserima, koju je ukombinovala sa svetlo roze sandalama na štiklu.

17, March, 2023, Belgrade – Singer Ana Sevic and her husband Daniel Novakovic organized the celebration of their son Simeon’s 1st birthday at the Topiderac restaurant. Daniel Novakovic, Simeon Novakovic, Ana Sevic. Photo: Antonio Ahel/ATAImages 17, mart, 2023, Beograd – Pevacica Ana Sevic i njen suprug Daniel Novakovic organizovali su proslavu 1. rodjendana sina Simeona u restoranu Topiderac. Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Ponosna mama Ana otkrila je da u poslednje vreme puno plače i da je sve emotivnija sa svakim novim detetom.

– Pitaju me hoću li pevati. Ma gde, kad bih uzela mikrofom, udavila bih se od emocija i suza. Sigurna sam da svaka majka to razume, kolika je to ljubav – rekla je Ana.

Danas objavljeno

Duško Kuliš: Zabranjen mi je koncert jer “mirišem na tamo”

Vanja A

Sedam godina od smrti Marinka Madžgalja: “Praznina i neizbrisivo sjećanje”

Vanja A

Ljubavna priča Đorđa Đokovića i Saške Veselinov nije počela slavno

V.R.

Ostavite komentar