12. Augusta 2023.

U jeku glasina da mu je brak u krizi, “pobjegao” u ovu zemlju: Princ Hari otputovao bez Megan Markl

Princ Hari do sada je bez Megan putovao jedino u Veliku Britaniju, gde ona nije bila poželjna, ali sada su se svesno razdvojili…

Ove informacije dolaze u jeku šuškanja i tračeva da su njih dvoje zapravo u jako lošim odnosima, kao i nakon navoda da su u lošim odnosima sa svojim slavnim prijateljima.

38-godišnji vojvoda od Saseksa pre par dana otputovao je u Tokio, na poseban događaj posvećen slavljenju vrednosti u sportu, a potom sledi put u Singapur na polo kup.

S druge strane, Megan je ostala u Kaliforniji s decom, malo nakon što je proslavila 42. rođendan. Kako se navodi, 42-godišnja Megan želi da provodi vreme s decom Arčijem i Lilibet. Poslednje nedelja leta mahom provode na plaži, u šetnjama sa tri psa koja su deo porodice, a maleni Arči uskoro će se vratiti u vrtič.

Mediji pišu da je Megan u Montesitu veoma pristupačna, priča sa svima i “ne pretvara se”. Iako je sasvim normalno da izvršava obaveze pred kraj leta u Montesitu, gde žive, mnogima je čudno što nije pošla na put s Harijem.

Njih dvoje do sada su uvek putovali zajedno, a razdvajali su se samo kada je Hari u nekolicini prilika putovao u Veliku Britaniju, a i vrapci na grani znaju da njegova porodica nije u idealnim odnosima s Megan.

U utorak je Megan viđena bez Harija na koncertu Tejlor Svift, gde je s publikom uglas pevala pesme, a Hari je u Tokio viđen sa svojim prijateljem Ignasiom Naćom Figerasom. Hari i Naćo su se zajedno uslikali, a poručili su na Instagramu da idu u šoping za svoje žene. Hari je istakao da mu se jako dopada Tokio i da bi mogao sebe da zamisli kako živi tu…

Mnogima je ovo signal da nešto nije u redu u njegovom braku.

“Napustio je domovinu zbog nje i naravno da nije našao sreću u Americi, pa bi sad da se seli u Aziju, — On je pobegao ovde od Megan, — Nema šanse da je u njihovom braku sve u redu čim Megan nije putovala s njim…”

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare