U braku je sa kolegom: Gdje je danas čuvena Marina iz "Mi nismo anđeli" - BIGportal.ba
Ex Yu

U braku je sa kolegom: Gdje je danas čuvena Marina iz “Mi nismo anđeli”

Na samom početku karijere, Milena Pavlović Čučilović je ostvarila zapaženu ulogu u seriji “Mi nismo anđeli”

Nakon što se proslavila kao čuvena Marina, lepu glumicu publika je imala prilike da vidi u još nekoliko kultnih filmova i serija, kao što su: “Lepa sela lepo gore”, “Selo gori, a baba se češlja”, “Tri palme za dve bitange i ribicu”, “Otvorena vrata”, “Moj rođak sa sela”…

Milena više od dve decenije uživa u harmoničnom braku i ljubavi sa kolegom Milanom Čučilovićem kojeg publika zna po jednoj od prvih uloga u seriji “Gore dole“. Nakon ove serije gledali smo ga u pozorištu, ali svi ga pamte po ulozi doktora u seriji “Selo gori, a baba se češlja”.

– Uživam kada me Milan zasmejava. Volimnjegova lepa iznenađenja, u tome je sjajan. Treba izjavljivati ljubav, slati poljupce, pisati ljubavne poruke, kao i one izvinjenja, plesati uz lepu muziku, smejati se. Često se sve petoro zagrlimo, skakućemo u grupi, govorimo “điki-điki” i onda se cmačemo, To uvek pomaže – rekla je Marina jednom prilikom.

Glumački par upoznao se na jednoj predstavi i vrlo brzo se zaljubili. Imaju troje dece, a Čučilović je jednom prilikom otkrio da bi želeo i četvrto.

– Milena i ja smo želeli troje dece. Nekada i sada maštam o četvrtom, ali to je u domenu naučne fantastike – pričao je glumac.

Dramski umtenci se trude da svoj privatni život drže daleko od očiju javnosti i da se ne eksponiraju.

NJihova ljubavna priča počela je pre više od dve decenije kada su se prvi put poljubili na sceni Beogradskog dramskog pozorišta, u kome glumica radi.

Milena je, inače, ćerka legendarnog pisca Živojina Pavlovića, danas je gledamo u seriji “Klan”, kao i “Azbuka našeg doba”, a tokom godina se dosta promenila.

Danas objavljeno

Odrastao je u domu, majka mu nikad nije došla u posjetu: Teška životna priča Džeja Ramadanovskog

Vanja A

Nekada je bila Mis Jugoslavije, a danas žena šeika: Ja sam povampirena Hurem

Vanja A

Aleksandra Prijović o odgajanju sina

Vanja A

Ostavite komentar