12. Maja 2023.

TV voditeljka žustro napala De Nira: “Za Dan očeva pokloni sebi vazektomiju”

Pozvala ga je da napravi vazektomiju za Dan očeva. Horton smatra da je neodgovorno da stariji muškarci budu očevi jer često umiru pre nego što dete odraste, ostavljajući partnerke kao samohrane majke.

“Neodgovorno je imati decu u tom periodu, posebno kada se uzme u obzir da će dete veći deo svog života odrastati bez oca. Dok neki mogu tvrditi da žene ne treba da žrtvuju svoju želju da imaju decu jer je njihov partner stariji, moraju da razmisle o dugoročnim posledicama tih odluka“, napisala je u kolumni za 9Honey.

Horton ističe da je “samohranim majkama neverovatno teško da odgajaju decu”.

“De Niro možda može da pruži finansijsku podršku, ali ne može da pomogne svom partneru da se nosi sa emocionalnim i fizičkim teretom roditeljstva nakon što on postane invalid ili umre. Kako roditelji stare, mogu se boriti sa zdravstvenim problemima koji otežavaju pružanje briga i pažnja koju zahtevaju mala deca“, piše ona u nastavku i ističe da bi De Nirovo dete moglo da bude u “opasnosti od emocionalne traume zbog gubitka oca u ranom uzrastu“.

Zatim se prisetila intervjua koji je De Niro dao 2016. godine, u kojem je i sam rekao da bi bilo neodgovorno imati još dece.

“Mislim da nije odgovorno, u mojim godinama, imati više dece“, rekao je tada.

De Niro je ranije ove nedelje iznenadio svet objavom da je postao otac sedmog deteta. Nije otkrio ni pol ni ime. Veruje se da De Nirova devojka Tifani Čen ima 45 godina.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare