Tuča u Banjaluci: Uhapšena tri muškarca i žena, kažnjen i konobar - BIGportal.ba
Hronika Republika Srpska / BiH Vijesti

Tuča u Banjaluci: Uhapšena tri muškarca i žena, kažnjen i konobar

Banjalučka policija uhapsila je u subotu tri muškarca i djevojku zbog tuče u jednom ugostiteljskom objektu u ovom gradu.

Kako se navodi u saopštenju PU Banjaluka, policija je u subotu uhapsila V.G., B.B., T.V. i M.Č., svi iz Banjaluke, zbog počinjenih prekršaja tuča i fizički napad.

“Nadležnoj policijskoj stanici, istog dana oko 22.05 časova prijavljeno je da je u toku tuča više lica u ugostiteljskom objektu u Banjaluci. Izlaskom na lice mjesta, policijski službenici su zatekli navedena lica koja su narušavala javni red i mir međusobnom tučom i naguravanjem. Sva lica su podvrgnuta ispitivanju na prisustvo alkohola kojom prilikom je utvrđeno prisustvo kod V.G. 1,00 promila, kod T.V. 1,70 promila i kod M.Č. 1,37 promila. Na licu mjesta pronađen je džepni nož od T.V, koji je uz potvrdu oduzet, a licu njemu je uručen i prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja Zakona o oružju i municiji”, navode iz policije.

Dodaje se da su policajci konobaru navedenog ugostiteljskog objekta, L.D., uručili prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja posluživanje alkoholom, a B.B. zbog počinjenog prekršaja propuštanje prijavljivanja narušavanja javnog reda i mira u ugostiteljskom objektu.

“O događaju je obaviješten dežurni sudija Osnovnog suda u Banjaluci – Odjeljenje za prekršaje”, zaključuju u policiji.

Danas objavljeno

Tri lica fizički napadnuta i povrijeđena u Banjaluci

Vanja A

Peking: SAD najratobornija zemlja u svjetskoj istoriji i na tome zarađuje

Vanja A

Banjaluka: Odbornici izglasali rebalans budžeta od 209 miliona KM

Vanja A

Ostavite komentar