13. Februara 2023.

Trudna Rijana napravila haos na bini: 11 pjesama u nepunih 14 minuta

Noćas u 02:30 pevačica je zakoračila na pozornicu i napravila pravi spektakl. Za razliku od ranijih nastupa muzičara na Halftime nastupima Superboula, Rijana je nastupala sama, a otpevala je 11 pesama u nepunih 14 minuta, koliko je trajao nastup.

Riri je izvela svoje najveće hitove, iako je ranije rekla kako je zbog ograničenog vremena morala da izbaci mnogo pesama te da joj je to bio najteži deo priprema. Nastup je počela sa “Bitch Better Have My Money”, otpevala je neke od najvećih hitova “We Found Love”, “Umbrella”, “Rude Boy”, a nastup je završila sa “Diamonds”.

U jednom momentu je otkrila i da je trudna sa drugim detetom.

Podsećamo, pevačica s Barbadosa prihvatila je ovaj “izazov” nakon što je rodila svoje prvo dete u maju prošle godine.

Na sceni su joj se pridružili samo plesači koji su se podizali i spuštali zajedno sa njom na nekoliko providnih platformi (bina) na kojima su stajali.

Osim što nije bilo gostiju muzičara, Rijanin nastup je drugačiji i zbog toga što nije menjala svoje outfite kako to pevači inače rade. Tokom celog nastupa, pevačica je nosila jarkocrveni kombinezon sa uskom, gumenom odećom ispod.

Ni scena se nije menjala tokom nastupa pa su tako crvena svetla bila uperena na bine koje su se kretale u vazduhu. U jednom trenutku je iznad nje eksplodirao zlatni vatromet.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare