Jela od mlevenog mesa su preukusna, a bilo da više volite ćufte, faširane šnicle, ili vam uopšte nije teško da napravite veknu od mlevenog mesa, postoji nekoliko načina da poboljšate njegov ukus.
Iskusne domaćice otkrivaju tri trika koja možda niste očekivali, ali će učiniti da mleveno meso bude mnogo ukusnije.
Sve što je potrebno jeste da u mleveno meso dodate nekoliko namirnica i da uživate u poboljšanom ukusu.
Namirnice ne morate dodavati odjednom, slobodno odaberite samo jednu i isprobajte trik koji ćete, sigurni smo, stalno koristiti.
Puter
Puter, pre nego ga dodate u mleveno meso, zamrznite, a zatim ga izrendajte. Dodajte u smesu začine i napravite jelo po želji.
Švapski sir
Možda ovo niste očekivali, ali ukoliko švapski sir budete dodali u mleveno meso, ono će biti neverovatno sočno i mekano. Kada je o količini reč, na kilogram mesa ide oko 300-350 g sira.
Paradajz
Izblanširajte paradajz, a zatim ogulite kožicu i iseckajte ga na kockice, ili ga izblendirajte. Takav paradajz dodajte u mleveno meso.