20. Marta 2023.

Tri lica fizički napadnuta i povrijeđena u Banjaluci

Iz ove uprave je saopšteno da je policija uhapsila lice čiji su inicijali S.V. iz Banjaluke zbog sumnje da je napalo oštećeno lice i povrijedilo ga.

Nadležnoj policijskoj stanici prijavljena je tuča u ugostiteljskom objektu u Banjaluci. Policajci su na licu mjesta zatekli oštećeno lice sa vidljim povredama, te utvrdili da ga je napao nepoznati muškarac koji mu je zadao više udaraca pesnicom u glave.

Oštećenom je ukazana ljekarska pomoć na Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske, a policija je došla do saznanja da se lice S.V. može dovesti u vezu sa izvršenjem krivinog djela teška tjelesna povreda, te je zbog toga uhapšeno.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Policija preduzima i mjere na dokumentovanju slučaja nakon što su dva oštećena lica prijavila da su ih fizički napali muškarci koji rade kao obezbjeđenje u ugostiteljskom objektu u Banjaluci.

Oštećenim licima je ukazana ljekarska pomoć u Službi hitne medicinske pomoći u Banjaluci. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Pripadnici Policijske uprave Banjaluka preduzimaju mjere na rasvjetljavaju slučaja oštećenja ulaznih vrata i reklama na objektu koje koristi udruženje građana iz Banjaluke. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva.

RTRS.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare