19. Maja 2023.

“Tražio je da spavam s njim”: Džejn Fonda otkrila istinu o režiseru

Džejn Fonda je jedna od najvećih glumica Holivuda.Ostvarila niz zapaženih uloga, a nakon što je šezdesetih godina započela karijeru, vrlo brzo je osvojila dva Oskara. Iako je 1990. napravila petnaestogodišnju pauzu, bila je posvećena nekim drugim temama, kao što su prava žena i LGBT osoba, a inače se deklariše kao feministkinja.

Zbog svog neobičnog i dubokog glasa, dobijala je zapažene uloge, a čak je bila i jedna od nekoliko zvezda koje su javno osudile američki napad na Vijetnam i Irak.

U najnovijoj epizodi “Watch What Happens Live” javno je iznela tvrdnju da joj je francuski reditelj Rene Klemen tražio da bude s njim tokom snimanja filma Joy House.

Voditelj joj je tražio da navede jednu osobu od koje je doživela jednu takvu neprijatnost, a proslavljena glumica je odmah izgovorila Reneovo ime.

“Tražio je da spavam s njim jer, kako je rekao, moj lik u filmu je trebalo da doživi orgazam, pa je želeo da vidi kako će to izgledati. Rekao je to na francuskom, a ja sam se trudila da izgledam kao da ne razumem”, izjavila je glumica.

“Dete, imam za tebe priča i priča, ali nemamo vremena”, rekla je Džejn voditelju.

Rene je tada imao 51 godinu, dok je Džejn imala 27. Tih godina je bio jedan od cenjenijih francuskih reditelja, osvojio je čak pet nagrada na Kanskim festivalima tokom svoje karijere. Preminuo je u 1996. u 82. godini.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare