27. Februara 2024.

Trampu Mlađem poslat misteriozni bijeli prah, alarmirane vlasti

Najstariji sin Donalda Trampa rekao je da je incident verovatno motivisan “mržnjom” prema njegovom ocu

Jedinica za opasne materije pozvana je u dom Donalda Trampa Mlađeg, sina bivšeg američkog predsednika, na Floridi, nakon što je dobio pretnju smrću i kovertu u kojoj se nalazi misteriozna bela supstanca.

Bezbednosne vlasti pozvane su u Trampovu rezidenciju u predgrađu Palm Biča, nakon što je Tramp Mlađi otvorio poštu iz koje je izleteo neidentifikovani prah, rekli su izvori za “Dejli bist”.

“Nije važno kakva je vaša politika, ovo je neprihvatljivo”, rekao je Tramp Mlađi. “Ovo je zapravo druga koverta sa belim prahom koja mi je poslata poštom. Prošli put kada nam se to dogodilo, moj otac je bio predsednik i moja tadašnja žena ju je otvorila dok su moja deca bila pored nje”, rekao je on “Dejli koleru”.

“Tužno je što živimo u društvu u kojem bi politika i mržnja levice prema mom ocu naterali ljude da rade tako lude stvari, ali tu smo, nažalost”, dodao je.

Iako vlasti tek treba da identifikuju supstancu, portparol Trampa Mlađeg je rekao da se čini da sin bivšeg predsednika nije u opasnosti. “Rezultati testa supstance nisu pokazali o čemu je tačno reč, ali eksperti ne veruju da je smrtonosna”, naveo je portparol.

Po društvenim mrežama kruži fotografija navodnog pisma poslatog Trampu Mlađem u kome se pominju i njegova braća Erik i Baron, kao i Džered Kušner, muž Ivanke Tramp i bivši visoki zvaničnik u Trampovoj administraciji.

“Koliko života će biti uništeno pre nego što psihopata Donald bude ućutkan?”, stoji u navodnom pismu i dodaje se da “unuk Li Harvija Osvalda mora da završi svoj ugovor”.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare