Tragičar Francuske sa SP: Taj promašaj će živeti sa mnom doživotno - BIGportal.ba
Fudbal Sport

Tragičar Francuske sa SP: Taj promašaj će živeti sa mnom doživotno

Tanka je linija između junaka i tragičara nekog finala, posebno Svjetskog prvenstva, a to najbolje zna Rendal Kolo Muani.

Ušao je u igru krajem prvog poluvremena, uneo živost u igru “trikolora”, pomogao Kilijanu Mbapeu da dođe do dva gola za 2:2 i produžetke

U finišu drugog produžetka je imao zicer iz snova za titulu svetskog šampiona, ali mu je odbarnio Emilijano Martines i kasnije je Argentina osvojila titulu preko penala.

Mesec i po dana kasnije, mladi napadač Ajntrahta je prvi put progovorio o toj situaciji i priznao da mu je momenat iz 121. minuta i dalje u mislima.

“I dalje je gledam, znam je napamet. U mojoj glavi, rekao sam sebi – Randale, moraš šutirati sada. Pokušao sam da šutnem ka bližoj stativi, ali je golman napravio odličnu odbranu. Postojale su druge opcije. Mogao sam da ga lobujem ili da nađem Mbapea (koji je bio slobodan levo). Ali u tom momentu, ja ga nisam video. Samo kada gledate posle otkrijete druge opcije. Sada je prekasno. I dalje je u mome srcu, mom grlu i biće tu doživotno”, izjavio je Muani.

B92.

Danas objavljeno

Piksi danas okuplja “orlove”

Vanja A

Kraj legendarne ere – Nadal ispao iz Top 10

Vanja A

Gordon progovorio srpski zbog Jokića VIDEO

Vanja A

Ostavite komentar