3. Septembra 2023.

Tragedija u Kikindi: Dvogodišnji dječak pronađen mrtav

Dječak (2021) zatečen je juče mrtav u porodičnoj kući u Kikindi.

Nesreća se dogodila kada je majka otišla na kratko do obližnje prodavnica, a kada se vratila, zatekla je sina obešenog o roletnu.

Kako je za “Blic” potvrđeno iz kikindske policije, dvogodišnji dečak je tragično stradao, a okolnosti se još uvek utvrđuju.

– Obavešteno je Više javno tužilaštvo i radi se na utvrđivanju svih okolnosti. Zbog osetljivosti situacije, nismo u prilici da dajemo više informacija – rečeno je kratko za “Blic”.

Tragedija se dogodila tokom ranih popodnevnih časova na periferiji grada, u ulici Sterije Popovića. Kad se, kako se saznaje, nesrećna žena vratila iz prodavnice, zatekla je sina sa kanapom venecijanera oko vrata. Po priči komšija, majka je sa dečakom istrčala na ulicu i dozivala pomoć.

Jedna komšinica pozvala je Hitnu pomoć, a druga, medicinska sestra, pokušala da ga spasi i davala veštačko disanje. Sanitetskim vozilom, dečak je odnet u Opštu bolnicu:

– Pacijent je primljen bez znakova života, a na mere reanimacije nije reagovao pa je konstatovana smrt – rečeno je portalu “Gradski” u kikindskoj bolnici.

(Blic, foto: Novosti) 

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare