20. Aprila 2023.

Topi se u ustima: Piletina u senfu i medu

Sastojci:

  • 6 pilećih prsa
  • 120 g meda
  • 120 g senfa
  • 1 kašičica suvog bosiljka
  • 1 kašičica sušene paprike
  • pola kašičica sveže naseckanog peršina
  • so i biber po želji
  • malo ulja

Priprema:

Zagrijati rernu na 180 C. Posoliti i pobiberiti meso i posudu za pečenje lagano premazati uljem. U maloj posudi pomešati med, senf, bosiljak, papriku i peršin. Pola preliva namazati preko piletine. Peći 30 minuta. Premazati ostatkom preliva piletinu i peći dodatnih desetak minuta.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare