30. Maja 2024.

Toni Bijelić iskreno: Jednog dana shvatiće koliko sam se trudio

Poslije 24 godine braka Toni Bijelić i Dragana Mirković odlučili su da se raziđu. 

Budući da su važili za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni krah njihove ljubavi mnoge je zatekao, a reči Tonija Bijelića napravile su pravu pometnju.

Biznismen je, naime, na svom Instagram profilu podelio novu fotografiju, a mnogi se pitaju kome su upućene oštre reči Tonija Bijelića.

– Mislim da će jednog dana ljudi shvatiti koliko ste se trudili za njih, ali taj dan kad dođe vas više neće zanimati – napisao je on.

 

Iako su se mnogi nadali da će Dragana i Toni uspeti da prevaziđu bračnu krizu, to se, nažalost, nije desilo, a reči Tonija Bijelića jasno su stavile do znanja da su odnosi među njima još uvek zategnuti. 

”Kome li je uputio ove reči”, ”Razvod nikada nije lak”, ”Dragana i Toni su bili lep par, nadam se da će se pomiriti”, samo su neki od komentara koji se mogu čuti na račun nekadašnjih partnera. 

Podsećanja radi, Toni Bijelić i Dragana Mirković su bračne zavete razmenili na intimnoj ceremoniji. Za tu priliku folk diva odabrala je kratku belu haljinu preko koje je ponela ogrtač u istoj nijansi.

  • Venčali smo se u opštini, bilo je to skromno slavlje. Bilo je vreme sankcija, niko od moje familije nije mogao da dođe jer nisu mogli da dobiju vizu.

Toni je austrijski državljanin od rođenja, a ja nisam mogla da svojoj porodici, tati, mami, sestri, napravim vizu, nisam mogla to dok se ne udam i dok se naša zajednica papirološki ne sprovede do kraja.

I zbog toga smo imali malo gostiju. Čak ni sva Tonijeva familija nije mogla da dođe jer i on ih ima mnogo.

Tako da je bilo nas dvadesetak, ali bez obzira na to što su mi nedostajali, ipak je to bilo za mene najlepše i najromantičnije venčanje – svojevremeno je ispričala Dragana.

Punih 24. godine palo je u vodu, a nekadašnje partnere uvek će vezivati sin Marko i ćerka Manuela.

Gloria.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare