7. Jula 2023.

Tom Kruz želi da snima Nemoguću misiju i sa 80 godina

Tom Kruz ima 61 godinu, ali u sedmom delu franšize Nemoguća misija: Odmazda – prvi deo pokazuje da su godine samo broj.

Prema onome što je rekao na nedavnoj australijskoj promociji filma, očigledno je da ne namerava tek tako da ostavit ulogu Itana Hanta po strani, kao ni celu franšizu.

“Harison Ford je legenda, nadam se da će nastaviti. Imam 20 godina vremena da i ja to dosegnem. Nadam se da ću nastaviti da snimam Nemoguću misiju dok ne dođem u njegove godine”, rekao je Kruz za The Sydney Morning Herald. Harison Ford ima 80 godina, što ga nije sprečilo da glumi u petom delu franšize o Indijani Džonsu nazvanom Indijana Džons i artefakt sudbine.

Nemoguća misija: Odmazda – prvi deo uspeo je da prebrodi seriju problema tokom produkcije. Prvo se moralo obustaviti snimanje zbog pandemije, a produkcija je zatim prešla s Warner Bros. studija na Longcross Film Studios. Kruz je rekao da je predstojeće izdanje filma na kraju postalo “prekrasan trenutak” koji može da podijeli sa svojim kolegama i filmskom ekipom.

“Ne uzimam ništa zdravo za gotovo kada snimam ove filmove, posebno u tom vremenskom periodu, jako sam ponosan na ono što smo svi zajedno radili”, rekao je na premijeri filma u Londonu.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare