6. Juna 2023.

Tina Ivanović o najvećem hitu u karijeri – “Bolje da ne pričam kakvih je komentara bilo”

Pevačica Tina Ivanović iza sebe ima brojne hitove zahvaljujući kojima je stekla popularnost. Puni klubove i vredno nastupa, a publika je najviše pamti po čuvenoj numeri “Bunda od nerca” koju je snimila 2005. godine.

Tina je otkrila da je zbog teksta ove pesme suočavala sa uvredama i lošim komentarima:

 Bolje da ne pričam kakvi su tada bilo komentara na ovu pesmu, i onih dobrih, ali i onih zluradih. Govorili su da je pesma za sponzoruše, i mene su okarakterisali kao takvu, ali ko me poznaje zna ko sam i šta sam. Sve pesme koje sam snimila nemaju veze sa mojim stvarnim životom, možda tek poneka. Ali ja pevam za narod i biram pesme da se za svakoga ponešto nađe. To mi je posao. Kada bih snimila ono što ja volim, to ne bi prošlo nikad – ispričala je za “Grand Online”, pa dodala kako je odlučila da je snimi:

– Išla sam na sve ili ništa. Imala sam u to vreme već dva snimljena albuma sa lepim pesmama, ali ništa nije prošlo kod publike. Onda smo se Pera Stokanović i ja dogovorili da snimimo “Bundu od nerca” pa kud puklo da puklo. Bilo mi je čudno sve to, reči pesme. Ali i muž me je podržao u toj odluci.

Ona smatra da su pojedine reakcije publike bile preterane:

– Šta ima tu loše? “Pokaži se da si šarmantam, pokaži se da si galantan. Potrudi se pa me zavedi, s boginjom me uporedi.” Šta je tu loše?! Ako suprug ili dečko kupi devojci bundu. Ili da je veri dijamantskim prstenom.

Međutim, današnja muzika dosta je slobodnija i smelija, što se Tini nikako ne dopada:

– Blago rečeno užas. Ono što se servira deci to je strašno. Ne daju dobru poruku. Snimaju se razni spotovi sa mitraljezima, pištoljima, bombama, vrši se nasilje. Ja se ne slažem sa tim – izjavila je za “GrandOnline”.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare