27. Jula 2023.

Tijelo Beograđanina nestalog u Crnoj Goru pronađeno u provaliji

Potraga za Vladanom Stankovićem, koji je u ponedeljak 24. jula, nestao na putu za Ulcinj, tragično se danas okončala kada je u automobilu koji je sletio u provaliju pronađeno njegovo tijelo, potvrdila je za srpske medije njegova porodica.

“Jutros mi došao brat iz Beograda i on i još tri druga su krenuli da ga traže. Pronašli su automobil i u njemu Vladana, policija me još ništa nije obavestila”, kaže za Nova.rs Dragica Stanković, supruga Vladana za kojim se tragalo.

Beograđanin je u ponedeljak, oko 11 časova, sjeo u automobil i krenuo iz mjesta Utjeha, gdje je ljetovao sa porodicom, ka Ulcinju.

Pošto se nije javljao na telefon, a nije se ni vraćao, porodica se zabrinula i počela je potraga za Vladanom preko društvenih mreža i medija, a o cijelom slučaju obaviještena je i crnogorska policija koja se uključila u potragu.

Neobično je bilo što nije bilo ni Vladana ni automobila u kojem je bio, a onda je danas prijepodne, na putu od Utjehe ka Ulcinju, pronađena olupina automobila u jednoj provaliji. Olupina automobila je izvučena i u njoj je pronađeno tijelo nesrećnog čovjeka.

Tijelo Vladana Stankovića upućeno je na obdukciju kako bi bio utvrđen tačan uzrok smrti, moguće je da je Vladanu pozlilo tokom vožnje i da je zbog toga izgubio kontrolu nad vozilom i sletio u provaliju.

On se kobnog jutra žalio na jake bolove u stomaku, a porodica se i spakovala da krene kući u Beograd. Vladan je legao da odmori prije puta, a onda je ustao i rekao da mora da ode do Ulcinja, da nešto obavi prije nego što krenu. Njegov sin je želio da ide sa ocem, ali je Vladan, kao da je predosjetio rekao da hoće da ide sam i od tada mu se izgubio svaki trag.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare