29. Maja 2024.

Teška saobraćajna nesreća: Direktan sudar autobusa i automobila, skoro 40 povrijeđenih, poginuo vozač

Teška saobraćajna nesreća, u kojoj je došlo do direktnog sudara autobusa i automobila, dogodila se jutros u 5.40 u mestu Vetrenjača kod Mladenovca.

Prema poslednjim informacijama, ukupno 37 osoba primljeno je u Urgentni centar u Beogradu nakon što su povređeni u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila kod Mladenovca.

Neki od povređenih bi trebalo da budu odvezeni i u druge bolnice, a većina ima povrede glave, dok su neki sa ortopedskim povredama.

Ministar Zdravlja Zlatibor Lončar ranije jutros je kazao da je u Urgentni centar stiglo 29 povređenih, od kojih četvoro sa ozbiljnim povredama i radi se na njihovom zbrinjavanju, rekao je Zlatibor Lončar komenarišući saobraćajnu nesreću koja se dogodila kod Mladenovca.

“Primljeno je 29 pacijenata, njih četvoro imaju ozbiljne povrede. Radi se dijagnostika trenutno. Četvoro će sigurno biti zadržani, a za ostale ćemo videti kasnije”, rekao je ministar zdravlja za Telegraf.rs.

Podsetimo, teška saobraćajna nesreća, u kojoj je došlo do direktnog sudara autobusa i automobila, dogodila se jutros u 5.40 u mestu Vetrenjača kod Mladenovca.

Na društvenim mrežama pojavile su se prve fotografije i snimci ove nesreće.

Do direktnog sudara došlo je jutros u 5.40.

Deonica na kojoj se tragedija dogodila je zatvorena, pa se saobraćaj preusmerava preko Malog Popovića.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare