20. Januara 2023.

Tenis do zore? – “Nema potrebe za promjenama”

Brojni kritičari, među kojima su i mnogi bivši šampioni, poput Džona Mekinroa i Martine Navratilove, pozvali su da se izvrše promene i ograniči početak mečeva u večernjem terminu.

Sve to je došlo posle meča Endija Marija i Tanasija Kokinakisa koji je završen posle četiri sata ujutro po lokalnom vremenu.

Očekivano je da u tom večernjem terminu od 19 do 24 da imate dva meča u tih pet sati. Moramo da zaštitimo mečeve. Ako imate samo jedan meč u večernjoj sesiji, a desi se povreda, onda nemate ništa za navijače i one koji prenose. U ovom momentu nema potrebe za promenom rasporeda“, jasan je Tajli.

Prvi čovek Tenis Australija je rekao da se organizatori često bore sa teškoćama.

Uvek gledamo šta je najbolje kada razmatramo kako je turnir protekao, to činimo svake godine. Imali smo dugih mečeva i ranije, ali u ovom trenutku moramo da postavimo sve mečeve u 14 dana, tako da nema mnogo opcija. Bio je to epski meč i kada ga zakažete za 22 sata, ne očekujete da će trajati skoro šest sati“, poručio je Tajli u razgovoru za “Najn čenel”.

Kaže da se ne dešava često ovakva situacija.

Bilo je mnogo problema. Poslednjih dana smo imali ekstremnu vrućinu, imali smo preko pet prekida zbog kiše, bilo je hladno. Da, to je Melburn, ali ne dešavaju se često takve okolnosti za tako kratko vreme, tako da smo imali tri duge noći sa pokušajem da stignemo da završimo sve mečeve“, poručio je Tajli.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare