6. Jula 2023.

Tejlor Svift dobila kaznu zbog smeća ispred svoje kuće: Stalo joj je samo do turneje

Najveća pop zvijezda današnjice Tejlor Svift dobila je kaznu u iznosu od 3.010 dolara zbog smeća koje je ostavljeno ispred njenog doma u Njujorku. Kako pišu strani mediji, dobila je 32 novčane kazne jer nije održavala dio ispred svog doma čistim.

Novčane kazne dobivene su između januara 2018. i januara 2023. godine, a do njih je došao New York Post. Inspektori su svratili do njenog doma u New Yorku i nisu bili zadovoljni prljavim pločnicima i njenim nepravilnim odlaganjem smeća. Pišu da je pločnik bio pun novina, boca, kartona i salveta te da je bilo nekoliko bačenih opušaka.

Pjevačica se žalila na kazne te su joj od ukupne sume skinuli 200 dolara. No njeni susjedi nisu zadovoljni kako Taylor održava pločnik ispred svoje rezidencije.

-Njoj nije stalo do smeća. Više je usredotočena na svoju višemilionsku turneju koja njene fanove dovodi do bankrota, rekla je jedna 22-godišnjakinja.

David Aldea, bivši stanodavac pjevačice, za Taylor je imao samo riječi hvale.

-Cijelo vrijeme je bila savršena stanarka i bilo je lijepo s njom. Samo pozitivne stvari imam za reći o njoj, kazao je.

Neki čak krive i fanove koji čekaju ispred Taylorinog doma kako bi je vidjeli te govore da oni ostavljaju smeće.

Inače, ovo nije jedina nekretnina u njenom vlasništvu. Ima još nekoliko stanova i kuća u New Yorku, na Beverly Hillsu, Rhode Islandu i Nashvilleu.

Azra.ba

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare