30. Juna 2023.

Tatina mezimica: Ćerka Peđe Mijatovića konačno u javnosti, upoznajte prelijepu Lolu

Ćerka Peđe Mijatovića prava je ljepotica

Proslavljeni fudbaler Peđa Mijatović se u društvu supruge Anete i ćerke Lole pojavio na gala događaju koji je organizovao Rafael Nadal

 

Naime, španski teniser pokrenuo je lanac luksuznih hotela, a jedan od prvih je na Majorci na čijem se otvaranju pojavila porodica Mijatović. 

Iako je na događaju bilo mnoštvo zvanica iz španskog i evropskog džet-seta, ćerka Peđe Mijatovića je svojim pojavljivanjem zasenila prisutne. 

Lepa Lola završila je Internacionalnu srednju školu u Madridu, a potom upisala biznis i pravo sa politikom i filozofijom na univerzitetu „ICADE“.

Nakon predavanja ćerka Peđe Mijatovića iskoristila je priliku da sa roditeljima pođe na Majorku, a od njene lepote mnogima je zastao dah. 

Španski portal „Hola” navodi da Lola pored maternjeg, tečno govori još tri jezika – španski, engleski i francuski, ali i da je veoma zainteresovana za svet mode. 

– Volim da budem model i da budem ispred kamera, ali sam i strastvena za proces i strast iza svake fotografije – poručila je ona pomenuti medij prošle godine.

Gloria.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare