14. Jula 2023.

“Tata za Lejkerse? Tako zovu Melouna? Ovo s*anje nije gotovo”

Sezona je uveliko gotova, Nagetsi su šampioni, ali sukob sa Lejkersima ne jenjava.

Sve je počelo od finala Zapadne konferencije kada je Denver “počistio” ekipu iz Kalifornije za prolaz u veliko finale NBA lige.

Među onima koji je sve započeo je i trener Denvera Majk Meloun koji je bio frustriran konstantnim skretanjem pažnje na “jezeraše” u trenucima kada njegova ekipa.

Stoga je često istupao u javnosti i svojim izjavama zavredeo kultni status u NBA krugova i poseban nadimak – tata za Lejkerse.

Iako je prisutan već neko vreme, tek je sada stigao do Darvina Hema, trenera Lejkersa. Možda naprosto nije imao priliku o tome da se oglasi po tom pitanju, ali mu se u svakom slučaju ne sviđa.

“Vau, pomenućete Mani Majka. Tata za Lejkerse? Tako ga sada zovu? Tata za Lejkerse? Nek je živ i zdrav. Ovo s*anje nije gotovo”, rekao je Hem u podkastu “ThisLeague UnCut” za Krisa Hajnsa i Marka Stajna.

Upravo je Hem bio na klupi Lejkersa koji nisu mogli ni jednu pobedu da uzmu u duelima sa Deneverom. I posle toga je ostao na toj funkciji, pa svakako ima motiv više da napravi rezultat protiv te ekipe.

B92.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare