1. Marta 2023.

“Tara je moj klon”: Ana otkrila kako vaspitava dijete, pa se dotakla Milice

Pevačica Ana Nikolić i reper Srefan Đurić Rasta 2017. godine postali su roditelji male Tare. Trećeg avgusta će njihova mezimica proslaviti šesti rođendan, a Ana otkriva kako vaspitava svoju naslednicu:

– Odlično se snalazim kao samohrana majka. Tara je već velika devojčica, ona ima pet i po godina. U odgajanju deteta mi pomažu dadilje koje su tu od njenog rođena. Međutim, Tara je vezana za mene jako i ja sam ta koja je uspavljuje svaku noć. Dođem iz grada, uspavam je i idem dalje. To su neki naši rituali koje imamo. Čak poslednjih godinu dana imamo problema sa dadiljama, više smo ona i ja upućena jedna na drugu. Čim ima publiku, počinje cirkus. Možda je vreme da nemamo dadilju. Ćerku učim da kad je kriva, kriva je. Kada nije, to je u redu. Učim je da vrati, ako se neko ogrešio o nju, i to duplo. Čak bi je učila i kad si kriva, nisi kriva. Taj nabijeni osećaj krivice je jako loš za psihu. Tara je moj klon, nažalost, i psihički i fizički i duhovno. Tražim azil iz zemlje i bežim. Ne bih volela da se bavi mojim poslom. Što ne znači da je neću podržati i pokazaću joj neke mnogo lepše stvari u životu. Zašto Tara ne bi bila astro-fizičar? Postoji i taj gen kod nje. Obrazovana će biti svakako – priča pevačica za “Pink”.

– U Austriji se ne nalazi klinika, nego banja u koju ću da idem. Zvučim kao baba, ali tamo se rade detokse i ništa to nije loše. Detoks od korone, pušenja, cigareta… Ne idem na kliniku za odvikavanje od alkohola – nastavlja ona.

NJen sukob sa Milicom Pavlović oko pesme “Provereno” traje skoro godinu dana, a Nikolićeva priznaje da nema ništa protiv koleginice:

– Sve je marketinški odrađeno sa obe strane. Milici Pavlović ne uzimam ništa za zlo, smatram da je ona dobra devojka i da je podlegla pod uticaj ljudi koji nemaju rezultate iza sebe. Najiskrenija sam kad kažem da nemam ništa protiv nje. Istrčala je pred rudu, a nije znala pozadinu svega. Pustila sam da vidim dokle može da ide ljudska glupost.

O planovima kada je njena muzička karijera u pitanju, otkrila je:

– Izašla je nova pesma, ali imam u planu beogradsku arenu, spremam se čak i za dve noći. Dužna sam da odavno publici to priuštim. Radim na novim pesmama. Marina Tucaković je bila jedna jedina i neprevaziđena i ja sad imam veliki problem da pronađem pesmu za sebe. Nisam optimistična da pričam o albumu. Bila bih zadovoljna da nađem barem još dve pesme – zaključila je za pomenuti medij.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare