25. Jula 2023.

Tanja Savić otkrila tajnu svog savršenog izgleda

Pjevačica Tanja Savić, koja i dalje mami uzdahe svojom ljepotom i harizmom, izgleda da je pronašla tajnu svog svježeg i zanosnog izgleda.

U razgovoru za Kurir televiziju, Tanja je otkrila nekoliko ključnih navika koje doprinose njenom blistavom izgledu.

Jedan od ključnih faktora je kvalitetan san, a Tanja ne krije koliko voli da spava.

“Spavam do kasno, spavam kao za pare. Stvarno volim da spavam i čitav život sam željna tog spavanja. Kada se dočepam kreveta, želim samo svoj mir i tišinu. Tako da kada kod kuće ne stignem da se naspavam, onda se trudim da se odmorim dok sam na putovanjima, bilo da nastupam ili boravim u hotelima”, otkrila je pevačica.

Očigledno je da Tanja vodi računa o svom fizičkom i mentalnom zdravlju, jer dobar san igra ključnu ulogu u očuvanju svježine i energije. Uz to, opuštanje i odmor su od velike važnosti za sve one koji imaju dinamičan i zahtjevan poslovni raspored, kao što je slučaj sa Tanjom.

Međutim, osim što vodi brigu o svom izgledu, Tanja Savić ima i svoje emotivne želje. Pjevačica je otvoreno priznala da jako priželjkuje novu ljubav u svom životu.

“Priželjkujem, kao i svaka žena. Da mi se desi ljubav”, rekla je Tanja, otkrivajući da, uprkos profesionalnim uspjesima, srce joj je otvoreno za novu emotivnu vezu.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare