10. Jula 2023.

Take-Two će ove godine objaviti dva remastera

U protekloj nedelji pojavila se glasina da Take-Two Interactive planira da remasterizuje Red Dead Redemption, simulator kauboja u otvorenom svetu iz 2011. godine. Nakon ovih curenja informacija, Take-Two je sam dodao ulje na vatru potvrđujući da radi na više re-izdanja.

Kako je izvestila Twitter stranica fokusirana na Rockstar Games ‘videotechx’, tokom najnovijeg poziva za zaradu Take-Two, holding kompanija je otkrila svoje planove za tekuću fiskalnu godinu 2024. (koja se završava u martu 2024. godine).

Prema Take-Two, planiraju da objave 16 naslova tokom sledeće fiskalne godine. Neki od igara su imenovani (kao što je LEGO 2K Drive), međutim, još zanimljivije, kompanija je takođe otkrila da su u pripremi dva re-izdanja, rekavši:

“Takođe planiramo da pokrenemo 2 nove iteracije prethodno objavljenih naslova i 3 nezavisna naslova, uključujući planirano izdanje studija Private Division 23. maja After Us od Piccolo Studio.”

Kao što je pomenuto, nedavne glasine otkrivaju da je u pripremi Red Dead Redemption Remaster. S obzirom na to da igra nikada nije dobila PC izdanje ni remaster za 8. generaciju, RDR je spreman za ponovno objavljivanje. Biće zanimljivo videti šta je planirano da bude drugo re-izdanje – možda Red Dead Redemption 2?

Play.co.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare