27. Jula 2023.

Tajna mladalačkog izgleda Marijane Mateus

Trenutno ljetuje u Sen Tropeu i malo je reći da uživa.

Marijana Mateus je modna dizajnerka, nekadašnja manekenka, poslovna žena, bivša supruga Miodraga Kostića Koleta i Lotara Mateusa, a gde god da se pojavi, ona privlači pažnju.

Poslednjih godina živi u Londonu i redovno nas preko društvenih mreža obaveštava o svemu zanimljivom što se dešava u njenom svetu, uveliko je u šestoj deceniji a izgleda kao da ima bar upola manje.

Ovo leto Marijana s prijateljima provodi u Sen Tropeu, omiljenom letovalištu slavnih ličnosti, a njen izgled gotovo da je sve oduševio.

Naime, ona je objavila fotografiju u lepršavoj plavoj haljini u kojoj njena vitka figura nije ostala neprimećena. Osim letnjeg stajlinga i boje njene kose, mladoliki izgled i osmeh na licu čini se da su njeni glavni aduti zbog kojih izgleda znatno mlađe. Za to je, kako je sama istakla više puta, najzaslužnija genetika, ali i stil života.

„Sportom se bavim od malih nogu i trudim se kad god imam vremena vežbam. Ništa ne može samo od sebe. Već godinama strogo vodim računa o ishrani i skoro svaki dan vežbam najviše 45 minuta. Ne moraju žene da idu u teretanu ili plivanje, najvažnije da stalno budu u pokretu, trče ili šetaju“, otkrila je jednom prilikom Marijana.

Zanimljivo je da Marijana ima dnevno doručak, užinu i ručak, a trudi se da izostavi večeru.

„Doručak je najvažniji i trudim se da ga nikada ne preskačem. Moj jutarnji ritual je da kada se probudim prvo popijem kafu pošto sam veliki ljubitelj, a potom pojedem manju količinu kornfleksa sa voćnim jogurtom. Važno je da svaki dan u ishranu obogatim i nekim voćem. U poslednje vreme najviše volim da jedem crveno grožđe i kivi za užinu, a ponekad jabuku, bananu. Trudim se da ne jedem mnogo kasno iako je to često nemoguće. Najviše volim da uveče oko 7 ili 8 sati izađem sa prijateljima na večeru“, napominje Marijana.

Podsetimo, osim egzotičnih destinacija, poznata kreatorka redovno svraća u Novi Sad, a nedavno je imala i jak razlog za to.

Naime, njen brat, Dragan Čolić, napunio je 50 godina, pa je priredio veliku žurku za odabrane goste. Dragan je dve godine mlađi od Marijane, rođen je, kao i ona, u Vrbasu, a živi u Novom Sadu i bavi se advokaturom.

Gloria.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare