8. Februara 2023.

Tajna Meril Strip leži u tome da obratite pažnju na samo 1 znak!

Glumicu Meril Strip mnogi kritičari smatraju za jednu od najboljih. Nominovana je 21 put za Oskara, 3 je osvojila, a osim što je sjajna umetnica, citati Meril Strip su inspiracija za mnoge žene – otkrivaju kako da ostvarite sreću i uspeh, a da uvek ostanete svoji.

Njene misli i citati služe ženama širom sveta kao motivacija da ostvare svoje snove, a ne izgube svest da je pored materijalnog, važnije ono što je iznutra – naše moćno i neverovatno unutrašnje ja.

U jednom od svojih izjava Meril Strip je istakla kako pronaći svoj srećan put u životu.

” Važno je da nikada ne ignorišete taj moćni unutrašnji glas koji vam poručuje u kom pravcu treba da krenete. Ne dozvolite da ga ućutkaju kritike i stavovi okruženja, ne dozvolite da vam drugi kroje život i da vas strahovi blokiraju. Živite slobodno u skladu sa svojim bićem, svojom intuicijom – neka nova vrata života otvoriće se pred vama. I znaćete da je to to.”

Koja je formula za uspeh i sreću prema Meril Strip:

” Razvijajte ono što radite, ono čemu se posvećujete u svetu. Formula sreće i uspeha je da budete zapravo svojina najživopisniji mogući način. Integrišite ono u šta verujete u svaku oblast svog života. Usmerite svoje srce na taj posao i tražite najviše i najbolje od svih ostalih.”

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare